Klubnyheder

Amerikansk fodbold turnering 2020

17. marts 2020, 11.38

Her er hvad vi gør!

Turneringen starter tidligst 1. maj 2020 – vi følger de anvisninger myndighederne kommer med, og det kan betyde vi måske først starter senere.

Uagtet hvornår turneringen 2020 starter, så holder vi fast i den turneringsplan der er udarbejdet.

Når så vi ved med sikkerhed hvornår turneringen kan starte, så går vi ind i turneringsplanen på den dato hvor vi er, og kører derfra. Derefter ser vi på de kampe der skulle have været spillet, men som ikke er det, om det er muligt og det giver mening, at prøve at få dem ind i turneringsplanen for resten af sæsonen.

Vi gør det på denne måde, for at alle klubber og spillere ved hvilke kampe der skal spilles, så snart situationen er til at vi kan starte turneringen 2020.

Ovenstående gælder for alle rækker undtagen NL, hvor vi og NL-udvalget løbende ser på situationen og derfra foretager de nødvendige justeringer. NL følger selvfølgelig også myndighedernes anvisninger og starter tidligst 1. maj, eller senere.

Turneringen for 2020 bliver helt speciel, uden fortilfælde og uden guideline til hvordan det skal gøres. Vi skal alle indstille os på, at vi finder på løsninger der ikke er beskrevet nogle steder, og der vil sikkert være nogle situationer, hvor tingene umiddelbart ikke virker fair ud fra et sportsligt synspunkt, men hvis alle fleksible og indstillet på, at vi skal have spillet så meget amerikansk fodbold, som muligt i 2020, så finder vi løsninger, der gør vi får det bedste ud af den situation vi er i og kommer godt gennem 2020.

Klubnyheder