Nyheder

AFLYST Copenhell 2020

8. april 2020, 12.20

Copenhell 2020 er aflyst. Se mere info på www.copenhell.dkVi beklager

Marcus Halby

8. april 2020, 12.13Lidt gode nyheder i alt denne triste "ikke trænings tid"!!

GREAT NEWS! The grind never stops for our young players and a big congratulations to Warriors own @marcus_halby for his acceptence into @landmarkchristianschool school and the War Eagles football Programme.

Marcus will be missed but we always support our players to go out and experience the world and develop on and off the field!
ĢO War Eagles🏈

Copenhell 2020

8. april 2020, 12.18
Amerikansk fodbold turnering 2020

17. marts 2020, 11.38

Her er hvad vi gør!


Turneringen starter tidligst 1. maj 2020 – vi følger de anvisninger myndighederne kommer med, og det kan betyde vi måske først starter senere.


Uagtet hvornår turneringen 2020 starter, så holder vi fast i den turneringsplan der er udarbejdet.


Når så vi ved med sikkerhed hvornår turneringen kan starte, så går vi ind i turneringsplanen på den dato hvor vi er, og kører derfra. Derefter ser vi på de kampe der skulle have været spillet, men som ikke er det, om det er muligt og det giver mening, at prøve at få dem ind i turneringsplanen for resten af sæsonen.


Vi gør det på denne måde, for at alle klubber og spillere ved hvilke kampe der skal spilles, så snart situationen er til at vi kan starte turneringen 2020.


Ovenstående gælder for alle rækker undtagen NL, hvor vi og NL-udvalget løbende ser på situationen og derfra foretager de nødvendige justeringer. NL følger selvfølgelig også myndighedernes anvisninger og starter tidligst 1. maj, eller senere.


Turneringen for 2020 bliver helt speciel, uden fortilfælde og uden guideline til hvordan det skal gøres. Vi skal alle indstille os på, at vi finder på løsninger der ikke er beskrevet nogle steder, og der vil sikkert være nogle situationer, hvor tingene umiddelbart ikke virker fair ud fra et sportsligt synspunkt, men hvis alle fleksible og indstillet på, at vi skal have spillet så meget amerikansk fodbold, som muligt i 2020, så finder vi løsninger, der gør vi får det bedste ud af den situation vi er i og kommer godt gennem 2020.

Corona nyt fra DAFF

17. marts 2020, 11.35I forlængelse af at de tiltag statsministeren præsenterede i aftes, er det besluttet at udsætte turneringsstart af alle rækker i amerikansk fodbold og flag Football til opstart i maj.


Når vi udarbejder de tilrettede turneringsplaner, vil vi vurdere række for række, hvordan vi bedst, under de givne omstændigheder, sammensætter en meningsfuld turnering for 2020.


Vi vil prioritere at flytte kampe frem for at aflyse, men det kan ikke afvises at der bliver aflysninger. Vi ved allerede nu, at der bliver umuligt at efterleve alle de krav klubberne sendte ind ved oprindelig tilmelding, og vi vil være nødt til at prioriterer i disse krav for at kunne sammensætte en turnering i alle rækker.


Det er en meget beklagelig situation, men det er en nødvendig handling, for at vi kan tage de behørige ansvar for til spillere, trænere og klubber, samt samfundet i almindelighed.


Det er et stort arbejdspres i øjeblikket grundet den meget usædvanlige situation, men vi forventer at kunne melde de nye planer ud i løbet af næste uge.


Vi melder information ud, så snart vi ved mere i en konstant skiftende tid. Imellemtiden ønsker vi at I passer på hinanden, og følger myndighedernes råd.

Camp i Holstebro

10. marts 2020, 08.21

I denne weekend har nogle spillere været i camp i Jylland og turen derover blev sponsoreret af ingen mindre end:


https://m.facebook.com/asbjornbiler/


Asbjørn biler lånte os den fedeste Renault Traffic og det var virkelig noget spillerne nød!


Rart at vide at tidligere spillere i regionen støtter de unge Warriors i at udvikle sig💪🏻🏈

Klubben skifter navn

17. marts 2020, 13.54


Til generalforsamlingen d. 25. februar, blev det vedtaget at klubben skifter navn fra "Holbæk Red Devils" til "Nordvestsjællands American Football Club" med holdnavn Warriors.
Logo er ikke færdig, men der arbejdes på det.

Red Devils score GULD

3. januar 2020, 12.25


Toms & DIF's guldpris vindes af Holbæk Red Devils

Rookieday 11. maj 2019

22. maj 2019, 10.47


Rookieday var en stor succes, der var ca. 30 spillere som prøvede kræfter med vores sport.


En stor tak skal lyde til de 2 låne trænere fra Søllerød.


Du kan downloade vores HC's interview hvor han var live i radioen P4


Tak til alle de frivillige som hjalp til med at gøre dagen til noget specielt